به گزارش جهان بين نيوز،اسماعيل پيرعلي اظهار داشت: با آزادسازي 500 هزار بچه ماهي از نوع قزلآلا، در نيمه دوم آبانماه سال جاري پيشبيني ميشود در پايان ارديبهشتماه سال آينده 120 تن ماهي برداشت شود.
وي با اشاره به پرورش ماهي خاوياري در کارون 4، افزود: مبلغ 25 ميليارد ريال تسهيلات به منظور احداث و نصب قفسها با تصويب در کارگروه توسعه بخش کشاورزي با نرخ سود 7 درصد در اختيار سرمايهگذاران اين طرح قرار خواهد گرفت.
پيرعلي با بيان اينکه کارون 4 ظرفيت حداقل پرورش 3 هزار تن ماهي را داراست، بيان داشت: اجراي اين طرح در کارون 4 منوط به موافقت محيط زيست خواهد بود.
مدير شيلات و آبزيان اداره کل جهاد کشاورزي چهارمحال و بختياري با تأکيد بر ضرورت اجراي طرحهاي پرورش ماهي در اين استان تصريح کرد: ايمني غذا رابطه تنگاتنگي با امنيت غذايي دارد، بر همين اساس گرايش ميزان مصرف آبزيان در جامعه نيازمند فرهنگسازي و تبيين نقش و اهميت محصولات آبزي پروري و آبزي مصرفي در جامعه است.
وي با بيان اينکه با ورود ماهي به سبد غذايي مردم، سلامتي جامعه تضمين خواهد شد، ادامه داد: شايسته است از طريق رسانه ملي و ديگر رسانهها در خصوص افزايش مصرف ماهي فرهنگسازي شده و الگوي مصرف و تغذيه را در سطح جامعه تغيير دهيم.
پيرعلي با اشاره به ارزش غذايي، فوايد و منافع گوشت و روغن ماهي نسبت به محصولات مشابه ديگر، افزود: اگر ميخواهيم سلامت جامعه را تضمين کنيم مردم بايد مصرف ماهي را در سبد غذايي داشته باشند.
وي خاطرنشان کرد: ماهي داراي پروتئين، کربوهيدراتها، مواد معدني همچون کلسيم، فسفر و آهن، چربيهاي اشباع نشده و امگا سه بوده که مانع بروز بيماريهاي قلبي و عروقي شده و ضمن پيشگيري از پيري زودرس مغزي، داراي خاصيت بهبود و التيام بيماريهاي پوستي است.
اين مسئول با اشاره به راهکارهاي لازم براي افزايش مصرف آبزيان گفت: آگاه کردن جامعه نسبت به خواص تغذيهاي محصولات دريايي و تأثيري که در سلامت انسان و پيشگيري از انواع بيماريها دارند و تشويق کودکان به مصرف آبزيان و محصولات دريايي توسط والدين از مهمترين اين راهکارها به شمار ميرود.